Új kondiparkok Nyíregyházán

    Új kondipark épült Oroson az Élet utcán. A NYÍRVV Nonprofit Kft. a tavalyi évben állította helyre a területen a játszóteret és a sportpályát, idén pedig 12 kondieszközt épített fel a társaság. A nettó 6 millió forint értékű beruházás eredményeként gyermekek és felnőttek számára egyaránt használható sporteszközöket helyeztek el. A nyújtó létrás függeszkedő és fekvőtámasz csillagok alá csaknem 50 m2 gumi ütéscsillapítót fektettek le. A statikus eszközök mellett szabadtéri kondigépeket : evezőpadot, gyaloglókat, forgó fittnesz karikákat, láblengetőt, lépegetőt és lábhintát is felállítottak. A gyermekek számára láblengető, gyalogló és lovagló eszközt helyeztek ki.
A Bujtosi Városligetben korábban felállított három kondieszközt további 10 szabadtéri, vandálbiztos edzőgéppel bővítették. Kialakítottak a mozgáskorlátozott emberek számára egy testépítő gépet, és felállítottak egy sakkasztalt is. A sporteszközök minden izomcsoport erősítésére, és nyújtására alkalmasak, lehetővé téve a rendszeres, aktív testmozgást, de a berendezések prevenciós és rehabilitációs célokra egyaránt használhatók, így az idősebb generáció számára is ajánlhatók. A kondiparkokban elhelyezett információs tábláknak köszönhetően mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet. Az erősítő és függeszkedő elemek alá 50m2 gumitégla burkolatot építettek.
A bujtosi kondipark építése ugyancsak nettó 6 millió forintba került.

– NYÍRVV –

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .