Több mint 400 millió forintból fejlesztette telephelyét a záhonyi Kelet-Trans 2000 Kft.

    Nyíregyháza, 2015. június 8., hétfő (MTI) – Több mint 208 millió forint uniós támogatással, 416 millió forintos összköltségből technológiai és infrastrukturális fejlesztéseket valósított meg záhonyi telephelyén az árufuvarozással, árucsomagolással és ömlesztett áruk kezelésével is foglalkozó Kelet-Trans 2000 Kft. – közölte a cég az MTI-vel.

A projekt keretében beszerzett speciális zsáktöltő berendezések és mérlegrendszer segítségével immár csomagolva szállítja az eddig ömlesztve fuvarozott műtrágyát a társaság, amely így növelni tudta az értékesített termékmennyiséget.
A telephelyen bővítették a saját vasúti vágányhálózatot, térvilágítást építettek ki, valamint leaszfaltozták az áru fogadására, rakodására használt területet. A beruházás keretében több targoncát és homlokrakodót, illetve telefonközpontot és víztisztító rendszert vásárolt a cég.
A Kelet-Trans 2000 Kft. jelenleg közel száz munkavállalót foglalkoztat három saját tulajdonú, valamint három bérelt telephelyén az ország öt pontján – olvasható a cég honlapján.
A nyilvános cégadatok szerint a társaság nettó árbevétele tavaly 4 milliárd 34 millió forint volt, egymilliárd forinttal több, mint 2013-ban. A mérleg szerinti eredménye – 20 millió forintos osztalékfizetés után – meghaladta a 88 millió forintot.

– MTI –

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .