Tájékoztatás – a 2017. évi óvodai jelentkezésről és felvételről

    Dr. Szemán Sándor címzetes főjegyző tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata fenntartásában működő óvodákba a 2017/2018-as nevelési évre történő óvodai jelentkezés időpontja: április 24. (hétfő) és április 25.(kedd) 7.30 – 18.00 óra
A nemzeti köznevelésről szóló törvény alapján a gyermek abban az évben, amelynek augusztus 31. napjáig a harmadik életévét betölti, a nevelési év kezdő napjától legalább napi négy órában óvodai foglalkozásokon vesz részt.
Az óvodába a 2017/2018-es nevelési évre a 2014. augusztus 31-ig született gyerekek beíratása kötelező.
Az óvodai jelentkezéshez a „ÓVODAI JELENTKEZÉSI LAP nyíregyházi önkormányzati fenntartású óvodába a 2017/2018. nevelési évre” című nyomtatványt szükséges kitölteni, amelyet bármelyik önkormányzati fenntartású óvodában be lehet szerezni, vagy letölthető a http://varoshaza.nyiregyhaza.hu oldalról. A kitöltött jelentkezési lapot az első helyen megjelölt intézményben kell leadni
Az önkormányzati fenntartású óvodák körzetjegyzéke megtekinthető bármelyik óvodában, illetve a http://varoshaza.nyiregyhaza.hu oldalon.
Az óvodai jelentkezés nem jelenti egyúttal az óvodába történő felvételt is, a kérelmek elbírálását követően a felvételről szóló értesítésben megjelölt időpontban kerül sor a beiratkozásra!

– Nyíregyháza MJV –

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .