Szuper turnén a Supernem

Az ország legvagányabb rockzenekara, a Papp Szabi vezette Supernem eddig sem arról volt híres, hogy lassan haladt volna egyik pontból a másikba, most azonban egyenesen Gyorshajtás névvel indul turnéra. A négy csibész március elejétől május elejéig összesen tíz városban lép fel a Turbo és Headbengs társaságában.
“Eddig is toltuk a koncerteket, ahogy a csövön kifér, de most aztán, vissza három padló és a Gyorshajtás turnénkkal ­ köszönhetően a Cseh Tamás Programnak és persze a két őrülten jó vendégzenekarunknak ­, olyan látvánnyal és bomba hanggal érkezünk a turné minden egyes állomására, hogy mindannyian érezzétek a törődést, hogy ezek a csávók tényleg azért jöttek ide, hogy letépjék a fejünket.” ­ mondja Papp Szabi, a Supernem frontembere.
supernem_2A Supernem az elmúlt években a hazai „élőzenés, klubos, fesztiválos” porond egyik igazi sztárja lett. Papp Szabi és zenekara kipróbált, de több éves színpadi múlt után is teljes lendületből zenélő együttes, mely fülbemászó, popos dallamokból, klasszikus, karcos rockból, punkos vadulásból és modern gitárzenéből kotyvasztja immár jellegzetesnek nevezhető stílusát. Tudományos fantasztikus pop című egyszerre szellemes, slágeres és dinamikus lemezükkel nagyot ugrottak, Túl a frekvencián című 2014­es lemezükkel pedig megerősítették pozíciójukat a hazai élmezőnyben, s izgalmas, új dalokkal pakolták meg eddig is szupererős koncertprogramjukat. A Supernem számos dala rádiós sláger lett, sőt volt olyan szerzeményük, amit még kereskedelmi tévés tehetségkutatóban is hallhattunk. Budapesten és vidéken egyaránt zsúfolt házak előtt koncerteznek, s a fesztiválokon is nagy sikereket aratnak.

A turnéállomások:
március 7., Nyíregyháza // Club Hollywood // vendég: Turbo
március 13., Nagykanizsa // Medgyaszay Ház // vendég: Headbengs
március 20., Dunaújváros // Galéria Jazz Klub // vendég: Turbo
március 21., Kecskemét // Technika Háza (TEKA) // vendég: Headbengs
március 27., Szolnok // Váróterem // vendég: Headbengs
március 28., Budapest // A38 // vendég: Headbengs
április 11., Budaörs // Ifjúsági Klub // vendég: Headbengs
április 17., Balmazújváros // Veres Péter Kulturális Központ // vendég: Turbo
április 18., Miskolc // Helynekem Klub // vendég: Turbo
május 9., Kiskőrös // Kávéház a három bölcs útkaparóhoz és a Fröccs // vendég: Headbengs

– Orosz Ilona Presscode –

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .