Számos kulturális és szórakoztató programm a város főterén és a Városházán

?

December 11. (vasárnap) 17 óra Kossuth tér
A harmadik adventi gyertyát Dr. Kovács Ferenc polgármester gyújtja meg a város adventi koszorúján. Az ünnepi eseményen jelen lesznek a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegyei Karitász szervezésében az „Egymillió csillag a szegényekért” országos ünnepségsorozat záróeseményére érkező vendégek és önkéntesek. Az adventi gyertya meggyújtását követően a karitász tagjai megáldott, égő gyertyákat ajándékoznak a Kossuth téren a támogatóknak és az érdeklődőknek.

Az est sztárvendége: Gáspár Laci

Édes Karácsony
Nagy népszerűségnek örvend a Városháza emeleti díszteremben berendezett „Édes Karácsony” című csokoládé-történeti kiállítás. A kiállítás december 12-ig hétköznap 9-től 19 óráig, hétvégén 10-től 19 óráig ingyenesen látogatható.
Csoportos bejelentkezés: +36 20/435-0898

A gyermekek az alábbi helyszíneken és időpontokban még találkozhatnak a Mikulással:
A Mikulás-házban
December 10-11. (szombat-vasárnap) 10.00-19.00 óráig
December 12-23. között:
Minden nap a Kossuth téri Mikulás-házban várja a gyerekeket a Nagyszakállú 9.00-12.00 óráig és 15.00-19.00 óráig.

Jótékonysági akció!
Az önkormányzat jótékonysági akciójának keretében karácsonyi hangulatú és Nyíregyháza emblémával ellátott bögrét „vásárolhatunk” kétfajta méretben, melyeknek minimum ára 250,- és 500,- Ft. A bögréket naponta (csütörtök kivételével) 11.00-18.00 óra között a Bárczi Diáksport Közhasznú Egyesület árusítja, akik a bevételt jótékonysági célra fordítják.
A programokra szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt.

– Nyíregyháza MJV –

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .