Pedagógusnapi kitüntetések

    A Városi Pedagógusnapi Ünnepségen Dr. Kovács Ferenc polgármester, Jászai Menyhért és Dr. Ulrich Attila alpolgármester 18 pedagógusnak adott át kitüntetést munkája elismeréseként.
Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlése a 110/2016. (IV.28.) számú határozatával a „Nyíregyháza Kiváló Pedagógusa” „Margócsy Emil-díj” kitüntetést adományozott három olyan pedagógus részére, akik munkájukat kiemelkedő eredményességgel végzik.
A kitüntetést Braun Mária a Nyíregyházi Bárczi Gusztáv Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola, Kollégium és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény vezetője, Gutyán Tamásné a Nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskola Kertvárosi Tagintézmény tagintézmény-vezetőhelyettese, és Dr. Murányiné Csorba Zsuzsanna, a Nyíregyházi Kölcsei Ferenc Gimnázium tanára vehette át.
Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlése további tizenöt pedagógus kiemelkedő tevékenységét ismerte el az Oktató-Nevelő Munkáért Vietórisz József-díj kitüntetéssel az alábbiak szerint:

Kitüntetést vett át:
a Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium tanára, Béres Mária
a Nyíregyházi Szakképzési Centrum Széchenyi István Közgazdasági, Informatikai Szakgimnáziuma és kollégiuma tanára, Dr. Egriné Opauszky Eszter,
a Nyíregyházi Vasvári Pál Gimnázium tanára, Győri Izabella,
a Tündérkert Keleti Óvoda Százszorszép Tagintézmény óvodapedagógusa, Hegedüs Józsefné,
a Szent Imre Katolikus Gimnázium, Általános Iskola, Kollégium, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola igazgató-helyettese, Kaszásné Tóth Judit,
a Nyíregyházi Bem József Általános Iskola tanára, Dr. Kerekesné Kádár Marianna,
a Nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskola Vécsey Károly Tagintézmény tagintézmény-vezetője, Kindruszné Stefán Erika,
a Nyíregyházi Apáczai Csere János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanára, Ling Béláné,
a Nyíregyházi Arany János Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium tanítója Mészáros Edit,
a Gyermekek Háza Déli Óvoda Kertvárosi Csicsergő Tagintézmény óvodapedagógusa Nagyné Kórik Edit,
a Búzaszem Nyugati Óvoda Városmajori Tagintézmény tagintézmény-vezetője Názon Sándorné,
a Nyíregyházi Zrínyi Ilona Gimnázium és Kollégium intézményegység vezetője Pankotayné Szarvadi Katalin,
az Eszterlánc Északi Óvoda Állomás úti Telephely óvodapedagógusa Selymes Magdolna Mónika,
a Nyíregyházi Móra Ferenc Általános Iskola tanára Tóthné Braun Hajnalka,
valamint a Nyíregyházi Szakképzési Centrum Zay Anna Egészségügyi, Informatikai Szakgimnáziuma és Kollégiuma tanára Vargáné Nemes Ildikó Marianna.

– Nyíregyháza MJV –

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .