Összeköltözött Tóth Gabi és Friderikusz Sándor

    Szeptember 27-én Tóth Gabival folytatódik az Összezárva Friderikusszal. Az energikus énekesnő huszonnégy órát töltött bezárva Friderikusz Sándorral, akárcsak az interjúkészítés nagymesterének korábbi vendégei. Az egy nap alatt nem volt kilépés, nem volt kapcsolat a külvilággal, Gabinak pedig sikerült igazán meglepnie vendéglátóját.

Friderikusz Sándor előtt semmi nem maradhat titokban. Az Összezárva Friderikusszal felvételein vendégeit ugyanis egy lakótérben fogadja, ahova összezárják őket: ott esznek, isznak, beszélgetnek, alszanak. Egy beköltözős valóság-showhoz hasonló térbe és szabályrendszerbe kerül Friderikusz Sándor és vendége. A nagy sikerű első évad epizódjai bebizonyították, hogy egy idő után senki sem tudja megjátszani magát, lehull az álarc és egy olyan oldalát mutatja meg a Friderikusz Sándorral összeköltöző híresség, amelyet még sosem láthattunk. A második évad első részében Tóth Gabi még magát, Friderikusz Sándort is meglepte.

“Drogokról nem szól, minden másról igen a Tóth Gabival töltött 24 óra. Nemcsak, hogy igen kellemes meglepetés ez a fiatal, de nagyon kiforrott énekesnő, hanem tele van szívvel, bájjal és eredetiséggel. Nagyon szerettem összezárva lenni vele, hosszabban is bírtam volna.” – mondta Friderikusz Sándor, aki most először találkozott az énekesnővel.

Hogy mit mesélt Gabi karrierjének buktatóiról vagy a szeretteiről; hogy mit szólt Friderikusz Sándor az énekesnő tetoválásaihoz; és hogy mit tanított vendéglátójának Gabi, az kiderül az Összezárva Friderikusszal szeptember 27-i adásából, a Sztárban Sztár után a TV2-n.

– TV2 –

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .