Nyitott Városháza – szeptember 17.

    Ismét megnyílnak a Városháza ajtói az érdeklődő nagyközönség előtt. Dr. Kovács Ferenc polgármester, Jászai Menyhért és Dr. Ulrich Attila alpolgármesterek, valamint Dr. Szemán Sándor címzetes főjegyző ingyenes tárlatvezetéssel várják az érdeklődőket az alábbi időpontokban:

Szeptember 17. (szombat): 10.00, 11.30, 13.00, 14.30 óra
A programon előzetes regisztráció alapján lehet részt venni.
Jelentkezés a regisztracio@nyiregyhaza.hu e-mail címen, vagy munkaidőben a 42/524-507 telefonszámon lehetséges.

A „Nyitott Városháza” program idén is számos meglepetéssel várja a látogatókat.
A városlakók megismerhetik a Városháza történetét, a Polgármesteri Hivatal impozáns épületét, azokat a helyiségeket, ahová a mindennapos ügyintézés során nem juthatnak be.

Szavazás a díszteremben
A díszteremben beülhetnek a képviselők székeibe, próbaszavazáson vehetnek részt, és a polgármester hivatali helyiségében helyet foglalhatnak a polgármesteri székben.

Rejtett kincsek – csak egy napig
A Bencs-teremben a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár „A könyvtár rejtett kincsei: képeslap-, hírlap- és könyvritkaságok Nyíregyháza történetéből” – címmel rendez tárlatot, amely csak ezen a napon tekinthető meg. Monográfiák, képeslapok és hírlapok segítségével mutatják be Nyíregyháza értékeit. Egy korszakokon átívelő sétára invitálják a látogatókat, ahol beleolvashatnak Nyíregyháza első hírlapjába, a város történetébe és gyönyörködhetnek a középületekről, terekről készült régi fotográfiákban.

A szervezők szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt.

– Nyíregyháza MJV Polg.Hiv. –

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .