Nem tudott elmenekülni egy cigarettacsempész Szabolcsban

Nyíregyháza, 2015. április 1., szerda (MTI) – Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől egy cigarettacsempész Napkornál szerdán, de elfogták, a férfi autójában mintegy 15 millió forint értékű dohányáru volt – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Fülöp Gergely elmondta, hogy a nyíregyházi rendőrkapitányság körzeti megbízottai a 41-es főút napkori szakaszán akartak ellenőrizni délelőtt egy lesötétített ablakú terepjárót, de annak vezetője nem állt meg a jelzésükre, hanem mellékutakra letérve próbált elmenekülni.
Az egyik földúton a sofőr azonban elvesztette uralmát a járműve felett, lehajtott egy bozótos területre, ahol elakadt. Az autóvezető kiugrott a kocsiból és futva próbált egérutat nyerni, a rendőrök azonban elfogták.
A terepjáró csomagtartójában és utasterében összesen 15 ezer doboz, mintegy 15 millió forint értékű zárjegy nélküli cigarettát találtak a rendőrök.
A férfit és a csempészáruval megrakott terepjárót az ügyben illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak adták át a körzeti megbízottak.

– MTI –

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .