Nagy-Szín-Pad! – Az Ocho Macho, a The Biebers és a Kelemen Kabátban jutott a döntőbe

    Budapest, 2015. május 24., vasárnap (MTI) – A kilenc produkciót felvonultató mezőnyből hárman jutottak tovább a döntőbe a Nagy-Szín-Pad! című tehetségmutató versenyen, így a május 30-i fináléban az Ocho Macho, a The Biebers és a Kelemen Kabátban léphet színpadra a fővárosi Akvárium Klubban – jelentették be élő adás keretében vasárnap este a Petőfi TV-n a Filmklub előtt.

A VOLT Produkció, valamint a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) szervezésében megvalósuló verseny csütörtöki első elődöntőjében a Honeybeast, az Ocho Macho és a Babel, a pénteki második etapban a Kelemen Kabátban, a Middlemist Red és a Headbengs, míg a szombati harmadik elődöntőben a Margaret Island, a Biebers és a Soerii & Poolek lépett színpadra.
A fellépőkre az elődöntők kezdetétől három órán át az OTP Junior Facebook-oldalán, valamint sms-ben lehetett szavazni. A három finalistára mostantól hat napon át, egészen a 30-i döntő végéig lehet voksolni Facebookon és sms-ben. A közönségszavazás már zajlik az Instagramon, ennek különdíja egy egyéves turnébusz-használat, amiért a döntőig lehet szavazni. Ahogy az elődöntőkben, úgy a fináléban is 15 perces élő blokkot kell előadniuk a résztvevőknek.
A tehetségmutató győztese Robbie Williams előtt lép fel a nagyszínpadon a Sziget fesztivál mínusz egyedik napján, John Newman, Fatboy Slim és Ákos előtt a VOLT-on, és nagyszínpadon játszik a Strand – Nagyon Zene Fesztiválon. A nyertes a Szimfonik Live koncert vendége lesz, videoklipet forgathat az OTP Junior támogatásával és Magyarországot képviseli jövőre a groningeni Eurosonic fesztiválon.
Az elődöntőkről a Petőfi TV és a Petőfi Rádió is beszámolt. A Petőfi TV a május 30-i döntőt is élőben fogja közvetíteni. A döntő vendége a Wellhellolesz.
Az elmúlt évben 170 jelölt produkcióból a Mary PopKids lett az első helyezett. Idén az előzetesen kiválogatott negyven produkcióból kilencet választott ki mintegy száz zenei szakember, azzal céllal, hogy lökést adjon a könnyűzenei előadók karrierjének.

– MTI –

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .