Nagy Feróval és a megvadult Zsédával jön ma este a Kasza!

Ma este jelentkezik először a TV2 képernyőjén a Kasza!. A műsorkészítők a megvadult Zsédával, a pofozkodó Osvárt Andreával és a vízzel locsolkodó Nagy Feróval várják a nézőket 21.30-tól.

Megújult díszlettel és a szokottnál is szórakoztatóbb tartalommal várja a képernyők elé a nézőket a Kasza!. Kasza Tibi továbbra sem megy a szomszédba szókimondó poénokért, a ma esti adásban vendégeinek – Dér Heninek, Zsédának, Osvárt Andreának és Nagy Ferónak – ízelítőt is adott a Kasza-féle humorból.
Zséda élete egyik legmeghökkentőbb helyzetében találta magát, amikor fülében egy apró fülhallgatóval, Kasza Tibi titkos utasításait követve kellett interjút adnia a műsor egyik munkatársának. Hogy hogyan fajult a beszélgetés csokidobálásig, kiderül az esti műsorból. Ahogyan az is, miért kevert le egy hatalmas pofont Osvárt Andi Kaszának, hogyan figurázta ki Dér Heni dalát Tibi, és miért locsolta egymást vízzel a műsorvezető és Nagy Feró…

A Kasza! sztárvendégekkel, és sok zenével ma este 21.30-kor jelentkezik a TV2 képernyőjén.

– TV2 –

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .