Művészetek Völgye – Idei programok a Design Terminállal

Budapest, 2015. július 21., kedd (MTI) – A Design Terminál formabontó beszélgetésekkel, mozival és koncertekkel várja a látogatókat péntektől augusztus 2-áig az idén 25 éves Művészetek Völgyében – közölte az intézmény kedden az MTI-vel.

A Design Terminál célja, hogy a növekvő népszerűségű kapolcsi fesztivál közönsége is találkozhasson a leginnovatívabb hazai vállalkozásokkal, az elmúlt évek izgalmas magyar termékeivel és a kreatív iparágakat foglalkoztató aktuális kérdésekkel.
A Design Terminál Udvarban tervezők, innovátorok, civilek és döntéshozók cserélnek véleményt többek között a korszerű oktatás titkairól, a jövő múzeumáról, a nők munkában betöltött szerepéről, vagy a kudarcról mint inspirációról.
A rendhagyó beszélgetések mellett több mint harminc hazai dizájner vására várja az érdeklődőket, és lehetőség nyílik közösen alkotni a Design Terminál által mentorált fiatal tervezőkkel. A Pajta Moziban válogatás látható a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Animáció tanszékén készült legfrissebb filmekből. Esténként a Design Terminál színpadán fellép többek között Sena, az Anima Sound System, a Wellhello, a Budapest SKA Nu-Jazz Orchestra, a Bermuda és a Hősök. A Design Terminál önálló helyszínének kialakításáért idén is a Hello Wood csapata felel.
A Művészetek Völgye mellett a Design Terminál idén is jelen lesz a bálványosi szabadegyetemen, valamint a Sziget fesztiválon.

Művészetek Völgye Program itt!

– MTI –

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .