MLSZ – Négy klub kapott pénzbüntetést

Budapest, 2015. május 27., szerda (MTI) – A Nyíregyháza, a Diósgyőr, a Győr és a Ferencváros kapott pénzbüntetést a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságának szerdai ülésén.

Az mlsz.hu-n olvasható közlemény szerint a testület a Nyíregyházát szurkolóinak megbotránkoztató magatartásáért 100 ezer, míg a Diósgyőrt ugyanilyen okból 150 ezer forint megfizetésére kötelezte a két együttes bajnoki mérkőzésén történtek miatt.
A fegyelmi bizottság a Győrt a Pécs elleni NB I-es meccsen tapasztalt rendezési hiányosságok, valamint szurkolóinak pirotechnikai eszköz bevitele és használata miatt, illetve a drukkerek megbotránkoztató magatartásáért ugyancsak 150 ezer forintos büntetéssel sújtotta.
A testület a Ferencvárost – mint visszaesőt – 100 ezer forint megfizetésére kötelezte, mert a Budapest Honvéd elleni bajnoki találkozón szurkolói az ellenfelet és más sportszervezetet szidalmaztak.

– MTI –

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .