Menekülni próbált egy csempész a rendőrök elől Szatmárban

    Nyíregyháza, 2015. június 10., szerda (MTI) – Gépkocsival, majd gyalogosan próbált a rendőrök elől elmenekülni egy cigarettacsempész Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, de utolérték és megbilincselték a 21 éves magosligeti férfit – közölte a térségi rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-vel.

Fülöp Gergely elmondta, hogy a férfi gépkocsiját kedden ködfényszóró indokolatlan használata miatt akarták megállítani a fehérgyarmati rendőrkapitányság járőrei Mánd és Penyige között.
A sofőr figyelmen kívül hagyta a rendőri jelzést, és számos közlekedési szabályt megsértve elszáguldott a közeli Fehérgyarmatig, ahol a Szatmár utcában kiugrott autójából, és egy bozótos területen át próbált egérutat nyerni.
A menekülés oka a jármű átvizsgálásakor derült ki: több mint négymillió forint értékű cigaretta volt benne.
A dohányárut átadták a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak, amely költségvetési csalás, míg a rendőrség közlekedési bűncselekmények és szabálysértések miatt indított eljárást a fiatalember ellen.

– MTI –

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .