Kinevezték az új szabolcsi rendőrfőkapitányt

    Nyíregyháza, 2015. március 17., kedd (MTI) – Április 1-jei hatállyal Farkas József dandártábornokot, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjét nevezték ki a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság élére – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata a rendőrség honlapján kedden.
A közlemény szerint Pintér Sándor belügyminiszter – Papp Károly országos rendőrfőkapitány javaslatára – Farkas Józsefet április 1-jével felmenti jelenlegi megbízatásából és megbízza a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetésével.
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság élére Urbán Zoltán László ezredest, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány helyettesét nevezték ki.
A rendőrség hétfőn közölte, hogy az országos rendőrfőkapitány javaslatára a belügyminiszter indokolás nélkül, március 31-ei hatállyal visszavonta Tarcsa Csaba dandártábornok, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének vezetői megbízását.
Tarcsa Csaba 2011 júliusától tölti be a tisztséget, előtte – 2010 decemberétől – megbízott megyei főkapitány volt.

– MTI –

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .