Forgalomkorlátozás lesz a záhonyi határállomáson

    Nyíregyháza, 2015. március 26., csütörtök (MTI) – Forgalomkorlátozás lesz március 30-án és 31-én a Záhony-Csap közötti magyar-ukrán határállomáson, ahol emiatt hosszabb várakozási időre kell számítani – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön az MTI-vel.
Fülöp Gergely őrnagy elmondta, hogy a határállomáson az átkelésre szolgáló Tisza-hídon útpályamosást végez hétfőn és kedden a Magyar Közút Nonprofit Kft.
A munkálatokat március 30-án 8 és 14 óra között a személygépkocsi sávon, míg a 31-én 9 és 14 óra között a tehergépkocsi sávon végzik el és korlátozzák majd a áthaladást.
A szóvivő hozzátette: Záhony helyett a két ország között utazók az éjjel-nappal nyitva tartó Beregsurány-Asztély és a Tiszabecs-Tiszaújlak közötti határállomást, valamint 7 és 19 óra között a Barabás-Mezőkaszony, illetve 8 és 16 óra között a Lónya-Harangláb közötti átkelőhelyet vehetik igénybe.
Barabásnál és Lónyánál az autóbuszok nem kelhetnek át, míg Beregsuránynál a teherforgalomban csak 7,5 tonnáig megengedett az össztömeg-súly – jegyezte meg Fülöp Gergely.

– MTI –

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .