Cipődobozos akció

    A Kelet-magyarországi Speciális Mentő Egyesület tagjai- együtt működve a Baptista Szeretetszolgálattal- idén is várják a nyíregyháziak adományait, az elmúlt 10 évhez hasonlóan a város karácsonyfája alatt, a Kossuth téren. Az akció december 9-től 21-ig tart. Minden nap 16:00-19:00 óra között várjuk a segíteni szándékozókat. A csomagokba elsősorban játékokat, könyveket, nem romlékony édességeket tegyenek, de várunk pl. íróeszközöket, pipere cikkeket, hogy a serdülő korosztálynak is tudjunk ajándékot vinni. A doboz ne tartalmazzon romlékony élelmiszert, fegyver jellegű játékot, szexuális töltetű kiadványokat. Összefoglalva, olyan csomagokat várunk amelyeket a saját gyermeküknek is szívesen átadnának. Az elkészített csomagokra kérjük írják rá, hogy hány éves leánynak vagy fiúnak szánják.
A helyszínen találkozhatnak egyesületünk tagjaival, önkénteseivel és nem utolsó sorban a mentőkutyákkal!
Az összegyűjtött ajándékokat 2017. dec. 22-én tervezzük eljuttatni megyénkben élő rászoruló gyermekeknek, úgy mint ahogy ezt minden évben tesszük.

Köszönettel: KMSME

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .