A szomszéd fűje mindig zöldebb!- füvesítési akció

    Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata és a NYÍRVV Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Nonprofit Kft. Városszépítő akciója keretében az idei évben is meghirdeti füvesítési programját, melynek célja, a város környezetének, közterületeinek szépítése, ápolása.
A lakosság az akció keretében 1m3 komposztos termőföld keveréket és 1kg fűmagot igényelhet – a készlet erejéig (komposztos termőföld: 200m3, fűmag: 200kg) – melyet a közterületek (előkertek, utcafronti zöld felületek) szépítésére használhatnak fel.
Az érdeklődők az igényléseket a NYÍRVV Nonprofit Kft. honlapjáról letölthető adatlapon- lehetőség szerint a füvesítendő területről készített 2 db fotóval- 2016. március 13-ig küldhetik el a marketing@nyirvv.hu e-mail címre, vagy postai úton a NYÍRVV Nonprofit Kft. 4400 Nyíregyháza, Tüzér utca 2-4. levelezési címére. A postai igénylésekre kérjük írják rá, hogy “Füvesítési akció”.

Kérjük mindazokat, akik a tavalyi évben sikeresen vettek részt a pályázaton, idén ne jelentkezzenek!

A kérelmeket beérkezési sorrendben bíráljuk el, az 1m3 komposztos termőföld és az 1kg fűmag a kiértesítést követően 2016. március 21-től átvehető a NYÍRVV Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Nonprofit Kft. telephelyén (4400 Nyíregyháza, Tüzér u. 4.).

– NYÍRVV –

Be the first to comment

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .